B@Home.

Locatie

Amsterdam

Project omvang

165.000m²

Programma

Wonen, kantoor, hotel en commercieel

Status

Under development

The next step van B. Amsterdam.

De bruisende community van B. Amsterdam is verworden tot een stad in een gebouw en het sociale hart van een stadswijk in wording. Met B.@home maken we het aanbod aan functies compleet. Met de daaropvolgende ontwikkelingen van gebouwen en infrastructuur maken we de circkel rond door dit gebied echt onderdeel van de stad te laten worden.

B.@home is het eerste project, met 270 appartementen, 30 hotelappartementen, 2.000 m2 kantoor, en 2.400 m2 commerciële ruimtes en event spaces. Start bouw wordt verwacht in 2024

B@Home onderdeel van de stad

COD en Timeless Ivestments gaan samen het gebied van rond B.Amsterdam ontwikkelen tot een nieuw stadsdeel.

Timeless Investments, ontwikkelaar COD en de gemeente Amsterdam hebben in 2021 de afsprakenbrief getekend door de herontwikkeling van het terrein rond het huidige B. Amsterdam. De gebiedsontwikkeling van het perceel aan de Johan Huizingalaan ziet toe op de realisatie van een gemengd nieuwbouwprogramma bestaande uit wonen, werken commerciële en maatschappelijke voorzieningen van totaal 165.000 m², verdeeld in zes stedelijke blokken.

Een belangrijke stap in de revitalisatie van het Schinkelkwartier tot een nieuwe stadswijk. Een nieuwe verbindingsas over het perceel zal de gebieden Schinkelhaven, Riekerpark en Nieuwe Meer (Oost en West) verbinden.

Wonen, werken, commerciële en maatschappelijke voorzieningen

Meer informatie over dit project?

Ferdi Koornneef

Real Estate Developer