MegaStores.

Locatie

Den Haag

Project omvang

40.000 m²

Programma

Wonen, retail en horeca

Status

In ontwikkeling

Project website

megastoresdenhaag.nl

De herontwikkeling van MegaStores.

In januari 2020 heeft COD samen met ontwikkelpartner Amvest het winkelcentrum MegaStores in Den Haag gekocht. Het object omvat meer dan 80.000 vierkante meter winkelruimte, horeca, leisure en circa 1.800 parkeerplaatsen. De huidige huurders zijn een mix van woon & living, convenience stores en horeca, zoals De Mandemakers Groep, Blokker, Kruidvat, Kwantum, Aldi, Swiss Sense en McDonalds.

Focussen op een goede huurdersmix

Megastores ligt gelegen in de wijk Laakhavens, op korte afstand van de binnenstad en station Holland Spoor. Laakhavens zal de aankomende jaren een forse transitie doormaken van bedrijventerrein naar een hoog stedelijk woon-werkgebied. COD en Amvest hebben de ambitie een grote bijdrage te leveren aan deze stedelijke vernieuwing. Megastores zal worden her ontwikkelt naar een bijzonder gemengd milieu met een brede mix van woningen, wijkwinkels woonwinkels, horeca en maatschappelijk voorzieningen.

Het object omvat ca. 2.000 woningen en ca. 40.000 m² BVO. De beoogde start bouw is in 2027 en de beoogde oplevering van fase 1 in 2029/2030.

Meer informatie over dit project?

Elise van Pieterson

Real Estate Developer