The Newton.

Locatie

Amsterdam

Project omvang

28.000 m²

Programma

Wonen

Status

Completed

Project website

thenewton.nl

Light up your life.

In de bijzonder aantrekkelijke Kop Zuidas ontwikkelt COD ‘The Newton’. Hier wordt modern stedelijk wonen gecombineerd met groen en bereikbaarheid. The Newton staat voor ‘licht’. De driehoekige vorm van het gebouw laat zoveel mogelijk zonlicht toe in de 101 appartementen, die rondom de groene binnentuin zijn gepositioneerd om te kunnen genieten van de natuur midden in Amsterdam. The Newton is ontworpen door Diederendirrix architecten en is in totaal 12.000 m² bruto vloeroppervlakte.

Natuur midden in de stad

De Newton heeft zijn eigen groenblijvend dakterras vol met planten en bomen, zorgvuldig ontworpen door Felixx Landschapsarchitecten en Planners. Grote plantenbakken op de verschillende terrassen zorgen voor een groen uitzicht vanuit de appartementen. Zo genieten de bewoners van de natuur midden in de stad. De hoge plafonds van 2,9 meter en de ranke, bijna kamerhoge kozijnen garanderen een prachtig uitzicht en zorgen voor mooi daglicht binnen in de appartementen.

De essenties van hedendaags wonen

The Newton staat voor ‘licht.’ De driehoekige vorm van het gebouw laat zoveel mogelijk zonlicht toe in de 101 appartementen, die rondom de groene binnentuin zijn gepositioneerd om te kunnen genieten van de natuur midden in Amsterdam.

The Newton heeft zijn eigen groenblijvend dakterras vol met planten en bomen, zorgvuldig ontworpen door Felixx Landschapsarchitecten en Planners. Grote plantenbakken op de verschillende terrassen zorgen voor een groen uitzicht vanuit de appartementen. Zo genieten de bewoners van de natuur midden in de stad. De hoge plafonds van 2,9 meter en de ranke, bijna kamerhoge kozijnen garanderen een prachtig uitzicht en zorgen voor mooi daglicht binnen in de appartementen.

Meer informatie over dit project?

Tim Luijt

Real Estate Developer