SPOT.

Locatie

Amsterdam

Project omvang

120.000 m²

Programma

Wonen en werken

Status

Under construction

Project website

spotamsterdam.nl

Nieuw Amsterdams wonen.

SPOT bestaat uit zeven stoere woontorens – in hoogte variërend met een prachtig uitzicht over de stad, het park en de omgeving. Er is een divers aanbod van 1.100 koop- en huurwoningen in allerlei prijsklassen. Voor jong en oud.

SPOT

Nieuwbouwproject voor pioniers

SPOT komt in Hondsrugpark in Amsterdam. Een groots ontwikkelingsplan – tussen de IKEA en de Johan Cruijff ArenA – met mooie, groene ambities. Een nieuwbouwproject voor pioniers, die dit gebied omtoveren tot een levendige stadswijk.

Bruisende nieuwe Amsterdamse woonwijk

De huidige verouderde gebouwen en leegstaande kantoren aan de Hondsrugweg maken plaats voor een bruisende nieuwe Amsterdamse woonwijk. Met alle voorzieningen bij de hand, waar je niks mist van de levendigheid van de stad.

Gemengde woon én werkwijk

Hondsrugpark wordt een prachtig biodivers stadspark – maar liefst zeven voetbalvelden groot – met alles erop en eraan. Een wervelende wijk in ontwikkeling. Waar alles uit de kast wordt getrokken om betaalbaar en goed te wonen, te werken en te ontspannen. In een autoluwe omgeving met volop fiets- en wandelroutes, verblijfsplekken aan het water en sportfaciliteiten. Lagere en hoge gebouwen – met duizenden nieuwe woningen – wisselen elkaar af aan levendige pleinen en groene straatjes. Je vindt hier straks een school voor
het basisonderwijs: IKCmetropool. Binnen SPOT komt ook een kinderdagverblijf. Verder is er alle ruimte voor moderne werkplekken, restaurants, sport en cultuur. En niet onbelangrijk: het treinstation is om de hoek.

Er zijn nog woningen te koop. Ga naar www.spotamsterdam.nl voor meer informatie.

Meer informatie over dit project?

Jan Stoop

Real Estate Developer