B. Amsterdam.

Locatie

Amsterdam

Project omvang

40.000 m² flexibel kantoor

Programma

Restaurant, herontwikkeling typemachinefabriek en IBM kantoor


Status

Opgeleverd

Project website

b-amsterdam.com

Aan de ring van Amsterdam heeft COD in 2014 het voormalige IBM-kantoor nieuw leven ingeblazen.

Een karakteristiek pand van 40.000m², vol historie. Met het ontwerp van Next Architects is het gebouw omgetoverd tot een levendige hotspot voor startups, ZZP-ers en creatieve ondernemingen. Door middel van de toepassing van hergebruikte materialen is een typerende industriële uitstraling gecreëerd, wat een bruisende en inspirerende omgeving vormt voor de mensen die gebruik maken van het gebouw. Met B.Amsterdam is een stad binnen een gebouw ontstaan, waarin ruimte is voor werken, sport, evenementen en horeca.

Restaurant ‘Bureau’

In de voormalige installatieruimte van IBM op het dak is onlangs restaurant ‘Bureau’ geopend. Het restaurant is omringd door een dakpark met moestuin, die dagelijks het restaurant van verse groente en kruiden voorziet. B.Amsterdam heeft inmiddels 3 vestigingen in Nederland, en de eerste in New York is in ontwikkeling. B.Amsterdam is een concept dat past in de globale ontwikkelingen qua werken. Niet voor niets staat ook uitbreiding naar Azië op de rol.

Project websiteProject website

“Wij zijn een toonaangevende vastgoed-ontwikkelaar die durft te pionieren en op een nieuwsgierige manier streeft naar schoonheid.”

Enno Otten

Director

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Meer informatie over dit project?

Jos Luth

Project Manager