01 september, 2023

Max & Moore aan de Asterweg 1-15

Hierbij brengen wij graag de laatste beschikbare meters in Max & Moore aan de Asterweg 1-15 te Amsterdam onder de aandacht. Max & Moore is gelegen in het hart van de Buiksloterham, het meest populaire gedeelte van Amsterdam Noord. Een levendig gebied met een mix van woningen, kantoren en horeca. Het gebouw maakt een waar statement in duurzame architectuur en focust zich op geweldige buitenruimtes. In de afgelopen periode is er circa 8.000 m² kantoorruimte verhuurd, o.a. aan The Walt Disney Company, Team V Architecten, Text Kernel, Rapid Circle, Kryha, &Klevering, Rizzani en BKVV Architecten.

Duurzaamheid
Deze nieuwbouwontwikkeling kenmerkt zich door een uiterst duurzaam karakter. Het gebouw beschikt over diverse dakterrassen, patio’s en groene gevels met (verticale) beplanting. Het gebouw maakt geen gebruik van fossiele energie en presteert energieneutraal, o.a. door de zonnepanelen op de gevel en op het dak van het gebouw. De opwekking van deze energie komt daarbij ten goede van de huurders. Zo bedragen de servicekosten slechts €45 per m² per jaar.

Gebouw Max
3e verdieping 863 m² + prive patio (onder optie) 4e verdieping 863 m² (evt. splitsing in 2 aparte ruimtes mogelijk)

Gebouw Moore
2e verdieping 339,81 m² + prive patio

Huurprijs
Kantoorruimte Vanaf € 260,- per m² per jaar, te vermeerderen met btw Parkeren € 2.000,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met btw.

Beschikbaar
Per direct