01 januari, 2024

COD en Being verhuren ca. 865 m² in Max & Moore-complex in Amsterdam-Noord

Being en COD hebben een huurovereenkomst met Photon Capital B.V. gesloten voor het multi-tenant kantorencomplex Max & Moore aan de Asterweg 15 in Amsterdam-Noord. Photon Capital B.V. huurt circa 865 m² op de derde verdieping van het gebouw Max.

Photon Capital B.V. is een gespecialiseerd investeerder die platformbedrijven bouwt en transformeert. Deze bedrijven vormen fundamentele bouwstenen van de Europese digitale economie. Diepgaande kennis van de branche, hands-on aanpak en brede ervaring vormen de belangrijkste ingrediënten van hun waarde creatie programma’s. Photon Capital ondersteunt actief platforms om duurzame groei organisch te realiseren, via internationale expansie en via grensoverschrijdende overnames.

Max & Moore ligt op een centrale locatie aan de noordwestkant van het IJ, tussen filmmuseum EYE en het NDSM-terrein. Mei Architects and Planners ontwierp de twee werkgebouwen, die onderling zijn verbonden door een groene pergola-brug en gedeelde ontmoetingsplekken. Max & Moore zet in op een gezonde en natuur inclusieve werkomgeving, waarbij duurzaamheid een hoge prioriteit heeft. Het kantorencomplex is voorzien van de laatste innovaties op het gebied van ventilatie en luchtbehandeling. Groene buitenruimtes, dakterrassen en dubbelhoge wintertuinen verbinden de gebouwen met de stad en natuur.

Van de 9.800 m2 kantoorruimte is nu nog ca. 865 m2 kantoorruimte beschikbaar voor verhuur in Max & Moore. CBRE heeft de verhuurder begeleid gedurende het gehele commerciële traject met Photon Capital. Max & Moore is een ontwikkeling van Being en COD. Het kantorencomplex is eigendom van fondsen beheerd door Amundi Immobilier. Sienna Real Estate is verantwoordelijk voor het Asset Management. CBRE en NL Real Estate verhuren Max & Moore.