02 maart, 2023

COD en Being verhuren c. 2.600 m2 in kantorencomplex Max & Moore in Amsterdam-Noord

COD en Being hebben een huurovereenkomst gesloten in kantorencomplex Max&Moore aan de Asterweg in Amsterdam-Noord. Het betreft ca. 2.600 m² kantoorruimte op de vijfde, zesde en zevende verdieping van gebouw Max.

Max & Moore
Max & Moore ligt op een centrale locatie in Amsterdam aan de noordwestkant van het IJ, tussen EYE en het NDSM-terrein. Mei Architects and planners ontwierp de twee spraakmakende werkgebouwen, die onderling zijn verbonden door een groene pergola-brug en gedeelde ontmoetingsplekken. Max & Moore zet in op een gezonde en natuurinclusieve werkomgeving, waarbij duurzaamheid een hoge prioriteit heeft. Hiertoe is de gevel opgebouwd uit zonnepanelen. Het kantorencomplex is voorzien van de laatste innovaties op het gebied van ventilatie en luchtbehandeling. Groene buitenruimtes, dakterrassen en dubbelhoge wintertuinen verbinden de gebouwen met de stad en natuur.

Huurders
Van de 9.800 m2 kantoorruimte is nu nog 3.000 m2 kantoorruimte beschikbaar voor verhuur in Max & Moore. Eerder kozen o.a. Team V, &Klevering en Rapid Circle deze plek voor hun nieuwe huisvesting. NL real estate – Knight Frank heeft de verhuurder begeleid gedurende het gehele commerciële traject. CBRE trad op als aanhuur makelaar. Max & Moore is een ontwikkeling van COD en Being. Het kantorencomplex is eigendom van fondsen beheerd door Amundi Immobilier. Sienna Real Estate is verantwoordelijk voor het Asset Management. CBRE en NL Real Estate verhuren Max & Moore.